top of page

Cròniques partits

Imatge 1
Imatge 4
Imatge 2
Imatge 3
Video
Que has de tenir en compte?

1 - Les cròniques han de ser amables amb tècnics i esportistes tot reflectint la realitat dels fets.


2- Interessant enviar 2 fotos com a mínim.
 

3- Recomanem acabar totes les cròniques amb missatge d'ànims.


4- El club es reserva el dret de no publicar una crònica que consideri que falta amb el respecte amb jugadores, jugadors, arbitres, equips contraris i en general amb qualsevol aspecte de la competició.

Autoritzo l'ús de les imatges i vídeos de la persona inscrita en aquest formulari a la pàgina web, així com les xarxes socials de Club Handbol Vilanova i la Geltrú.

En compliment del que estableix el Reglament Europeu de Protecció de Dades, en vigor des del 25 de maig del 2018, t'informem que les teves dades personals recollides per mitjà d'aquest formulari seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a un fitxer propietat del Club Handbol Vilanova i la Geltrú per un temps no superior a deu anys. No cedirem les teves dades personals a cap altra entitat aliena a la nostra activitat. Pots exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, supressió, portabilitat, limitació i oposició al tractament de dades mitjançant una carta certificada o correu electrònic a oficina@chvng.cat adjuntant fotocòpia del teu DNI.

bottom of page