top of page

Sol·licitud Soci / Sòcia

Pagament de la quota de soci

Aquesta temporada totes les quotes es gestionaran de forma digital.  Que vol dir això ?

1 - Durant el mes de juliol/agost, us arribarà una notificació per fer el  pagament al vostre eMail. El pagament el podreu fer còmodament des de casa, online i amb la vostra targeta de crèdit.

2 - La quota anual  de Soci es de 45€ per la temporada 2023/2024

3 - Cada any es renovarà de forma automàtica fins que ens notifiquis la baixa a oficina@chvng.cat

Segons el règim intern i estatuts, es necessari ser soci per:

- ser jugadora o jugador dels equips sèniors o màsters del Club.

- ser tècnic del Club 

- totes les families amb fills i/o filles inscrites com esportistes hauran de presentar com a mínim un soci acreditat.

Com qualsevol entitat sense ànim de lucre que proporciona serveis esportitus,  la nostra entitat es gestiona segons la següent llista de condicions de servei i règim intern.

En compliment del que estableix el Reglament Europeu de Protecció de Dades, en vigor des del 25 de maig del 2018, t'informem que les teves dades personals recollides per mitjà d'aquest formulari seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a un fitxer propietat del Club Handbol Vilanova i la Geltrú per un temps no superior a deu anys. No cedirem les teves dades personals a cap altra entitat aliena a la nostra activitat. Pots exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, supressió, portabilitat, limitació i oposició al tractament de dades mitjançant una carta certificada o correu electrònic a oficina@chvng.cat adjuntant fotocòpia del teu DNI.

bottom of page