top of page

Bon dia sòcies i socis,

Aquest editorial en format de carta oberta a tota la gent del club vol fer un repàs de la primera part de la temporada. Us agraeixo de tot cor la estona que dedicareu a llegir el document  i comença tot dient:

     i ja hem fet mig camí.....

Picture1.png

i ja hem fet mig camí...

Benvolguts/es Socis/es

​Ja hem passat l'equador de la temporada i en aquest punt, vull compartir amb vosaltres un petit resum de què hem fet al club:

En primer lloc, en la part administrativa considerem que ha sigut un èxit els canvis digitals introduïts, ens ha ajudat a facilitar la gestió especialment en el sistema administratiu/pagaments i que ara ens permet dedicar la feina d'oficina a tasques de major valor pel club.

Continuem donant prioritat a la comunicació, els canvis de la web, els correus electrònics setmanals, els chats, la presencia a les xarxes socials, ens permet tenir una millor comunicació amb vosaltres i, pensem, que s'ha traduït en major assistència al pavelló com a indicador directe.

Esportivament, també hem crescut: hem passat de tenir 10 equips a tenir-ne 15. Aquesta temporada hem aconseguit tenir tota la línia (totes les categories) masculina i gairebé tota la femenina. Per cert, felicitacions especials al Sènior Masculí per haver assolit l'entrada a les fases d'ascens a Segona Catalana.

Seguint en l'àmbit esportiu, m'agradaria destacar que podrem gaudir del 1r. Campus Aleix Gómez, jugador del 1r. Equip del Barça i de la selecció espanyola, així com de la seva presència en diferents actes del club, com va ser a la presentació.

Passant a l'àmbit social, vull destacar l'èxit de la presentació dels equips del club i anunciar-vos que encara queden més actes per tots vosaltres. Comunicarem aviat els calendaris dels tornejos de 4x4 en pista coberta, la jornada de competició "street handball" , competició d'Handbol platja i els llançaments dels campus d'estiu.

Això és possible gràcies a tots els espònsors que col·laboren amb el club, a tota la gent de la junta, entrenadors/es i delegats/es per la seva gran tasca de voluntariat que fan possible el dia a dia del nostre Club.

Finalment, és per vosaltres! Tot el que fem i farem és gràcies al fet que totes les sòcies i socis voleu que l'handbol a Vilanova i la Geltrú sigui un esport a tenir en compte i en clar creixement. Per tot això GRÀCIES! i continuem treballant.

Una salutació.

 

Jordi Safont, President

bottom of page