top of page

Inscripció d'esportista 2021 / 2022

Omplir si l'esportista es menor d'edat per Pare, Mare o Tutor
Dades del familiar Soci del Club
Despeses de la temporada

Aquesta temporada totes les quotes es gestionaran de forma digital.  Que vol dir això ?

1 -Durant el mes de setembre, us arribarà una notificació de pagament al vostre eMail. El pagament el podreu fer còmodament des de casa, online i amb la vostre targeta de crèdit.

2- La resta de pagaments (total de 9 mensualitats de la temporada) arribaran de forma automàtica a la vostre targeta de crèdit.  Funciona com  "Netflix"  o altres serveis de contractació digital,  

3- Les despeses a tenir en compte son:

Amb aquest nou sistema aconseguirem:

- Flexibilitzar el pagament en 9 quotes mensuals.

- Fer els càrrecs automàtics a la teva targeta cada mes  ( com el "netflix" )  mes fàcil per tots.

 

La permanència mínima es de 4 mesos.  Hem de pagar les despeses de assegurança i alta federativa de la temporada. 

20% descompte per germans de la quota més baixa

Com qualsevol entitat sense ànim de lucre que proporciona serveis esportitus,  la nostra entitat es gestiona segons la següent llista de condicions de servei i règim intern.

En compliment del que estableix el Reglament Europeu de Protecció de Dades, en vigor des del 25 de maig del 2018, t'informem que les teves dades personals recollides per mitjà d'aquest formulari seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a un fitxer propietat del Club Handbol Vilanova i la Geltrú per un temps no superior a deu anys. No cedirem les teves dades personals a cap altra entitat aliena a la nostra activitat. Pots exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, supressió, portabilitat, limitació i oposició al tractament de dades mitjançant una carta certificada o correu electrònic a oficina@chvng.cat adjuntant fotocòpia del teu DNI.

bottom of page