Picture1.png
Inscripció campus matí 2022

Dades d'inscriptció de l'esportista

Detall de la inscripció

Escolliu les setmanes d'inscripció

     IMPORTANT:  Mínim 3 setmanes d'assistència

*Marqueu les setmanes que la nena o el nen assistirà al Campus d'Estiu ( Poden ser setmanes alternes)

Servei d'acollida de 13h a 14h

* Marqueu les setmanes que el nen o nena utilitzarà el servei ( poden ser setmanes alternes)

arrow&v
arrow&v

* és un regal del Campus

Dades mèdiques

* Indiqueu amb claredat dosis i horaris

Autorització Pare, Mare o Tutor legal

En compliment del que estableix el Reglament Europeu de Protecció de Dades, en vigor des del 25 de maig del 2018, t'informem que les teves dades personals recollides per mitjà d'aquest formulari seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a un fitxer propietat del Club Handbol Vilanova i la Geltrú per un temps no superior a deu anys. No cedirem les teves dades personals a cap altra entitat aliena a la nostra activitat. Pots exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, supressió, portabilitat, limitació i oposició al tractament de dades mitjançant una carta certificada o correu electrònic a oficina@chvng.cat adjuntant fotocòpia del teu DNI.

Esport i lleure,

Un campus d'esport i lleure pensat per a infants i joves entre 5 i 12 anys, on gaudiran tot practicant HANDBOL.  Enguany serà l'12a edició del VilaCAMP.  Durada: del 27 de juny al 29 de juliol.  Horari: Matins de 9h a 13h (dl a dv) .  Lloc: Centre Cívic i Esportiu La Collada ( Carrer  de la Turbina, 19. 08800 Vilanova i la Geltrú).   Acollida:  de 8h a 9h (gratuïta) , de 13h a 14h (3€ per dia o 7€ per setmana).    Promocions: Segon germà o germana:  20% descompte. Tercer germà o germana:  50% descompte.   Places limitades !

 

Socis: 3 setmanes 120€, 4 setmanes 135€ , 5 setmanes 150€.  No Socis: 3 setmanes 150€, 4 setmanes 165€ , 5 setmanes 180€.